Nieuws

Hier vind je al het nieuws omtrent onze praktijk

meest recente bericht
Nieuwe mindfulness training vanaf 19 jan. 2020: inschrijven vanaf heden mogelijk!

Op 19 januari start er wederom een nieuwe mindfulness training, gegeven door Saskia de Jager. De trainingen vinden plaats in gemeenschapsgebouw Koinonia (Oude Kerkhof 17, Bemmel). Heb je interesse in deze training? Aanmelden gaat via het Aanmeldformulier Training. Voor vragen of opmerkingen over de mindfulness training, raden wij je aan een berichtje via het contactformulier naar Saskia te sturen of een belletje te doen naar onze praktijk (doordeweeks van 13:30 tot 14:00 bereikbaar).

eerdere berichten
VACATURE: Klinisch-/GZ-psycholoog, 2 tot 4 dagen per week

GZ Psycholoog en/of Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut die 2 tot 4 dagen in de week wil werken in onze praktijk voor BGGZ en SGGZ. Ervaring in relatie- en/of systeemtherapie is een pré. We bieden een open sfeer, heldere communicatie, regelmatige intervisie, fijne locatie en ruimte voor jouw manier van werken. Reacties kun je sturen via het contactformulier of bellen naar 0481 465952

Begin 2020 start een nieuwe schematherapie-groep in onze praktijk!

Merk je dat je steeds in dezelfde valkuilen loopt, terwijl je je had voorgenomen het anders aan te pakken? Weet je wel wat je moet doen, maar werkt je gevoel je tegen? Of ben je juist afgesloten van je gevoel en heb je een muur om je heen gebouwd die maakt dat je je vaak eenzaam voelt? Dan zou schematherapie weleens iets voor jou kunnen zijn!

De therapie zal bestaan uit 30 wekelijkse groepssessies van anderhalf uur, gevolgd door 6 terugkom-sessies op maandelijkse basis om de vinger met elkaar aan de pols te houden. De schematherapie-groep wordt begeleid door twee zeer ervaren BIG geregistreerde psychologen. De groep bestaat uit maximaal 9 deelnemers. Voorafgaand aan de therapiegroep heb je 2 tot maximaal 5 individuele sessies met één van de groepstherapeuten waarin je problemen worden geïnventariseerd en de vragenlijsten die je thuis hebt ingevuld met je worden doorgesproken, en wordt onderzocht of groepstherapie inderdaad geschikt voor je is. 

Het individuele gedeelte valt onder Basis GGZ en het groepsgedeelte van de therapie valt onder Specialistische GGZ. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Aanmelden kan via het aanmeldformulier voor Basis GGZ.

Als je een vraag hebt over groeps-/schematherapie, is een berichtje via ons contactformulier het makkelijkst. Ook telefonisch contact met drs. Saskia de Jager (0481-465952, werkdagen 13:30-14:00 bereikbaar) is mogelijk, of stuur een mail naar drs. Karel van Riet.

Aanmelden kan op de pagina Aanmelden trainingen

Volgende Houd me vast-training geopend voor aanmeldingen

In november dit jaar start er in onze praktijk wederom een Houd me vast-training voor echtparen. U kunt zich direct als belangstellende aanmelden voor een intakegesprek met onze therapeuten.

De training wordt gegeven over drie bijeenkomsten onder begeleiding van therapeuten Chris Hofs, Lilian Dooms en Freek Bettonviel. Alle bijeenkomsten vinden plaats van 13:00-17:00 op de zaterdagen 2, 16 en 30 november.

Ieder echtpaar krijgt afzonderlijk een tussenevaluatie en eindgesprek.

Kosten voor deze training bedragen 450,- per persoon (informeer naar de mogelijkheden van vergoeding door uw zorgverzekeraar).

Aanmelden kan op de pagina Aanmelden trainingen

Nieuwe website Psychologenbemmel.nl!

Na een tijd van ontwikkeling is eindelijk het moment daar, onze is nieuwe website is er! Vind je niet waar je naar op zoek bent? Of toevallig een foutje gespot? Laat het onze sitebeheerder weten!

Nieuwe privacywetgeving vanaf 25 mei 2018

Wij hebben altijd de vertrouwelijkheid en veiligheid van onze cliënten hoog in het vaandel gehad. Daaroam juichen we de nieuwe, strengere Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens van harte toe.

Momenteel zijn we bezig om de puntjes op de i te zetten. Wilt u meer lezen over ons privacybeleid kijk dan hier of neem bij vragen contact met ons op.